Bakonysárkány Község

„A falut hősi események tanújeleként az őseink Sárkánynak hívták…”

Köszönet a Bakonysárkányiaknak!

2020. márc. 30.

A Bakonysárkány Község Önkormányzat dolgozók szájmaszkot csomagolnak

A járvány elleni védekezés hatékonyságát csak közös erőfeszítéssel, egyéni felelősségvállalással tudjuk növelni! Bakonysárkány Községi Önkormányzat nevében szeretném megköszönni a lakosság felelősségteljes hozzáállását a megelőzésben. Úgy látjuk, hogy minden lakótársunk odafigyel a Kormány javasolt intézkedéseire, és teljesítik Önkormányzatunk javaslatait is.

Polgárőreink naponta járőröznek településünkön, ugyanakkor a Kisbéri Rendőrkapitányság munkatársai is rendszeresen járőröznek településünkön, mindenki biztonságban érezheti magát.

A gyermekeink, nyugdíjasaink otthon tartózkodnak, elfogadják a családok, Önkormányzatunk segítségét.

A szociális és gyermekétkeztetést biztosítjuk az igénylőknek.

Az egészségügyi ellátás zavartalanul működik, a gyógyszereket mindenkinek házhoz szállítjuk.

Idős lakótársainknak minden helyben rendelt élelmiszer házhozszállításáról gondoskodunk, külön is köszönöm a boltosainknak a zavartalan lakossági kiszolgálást.

Önkormányzatunk minden helyi lakosnak, nyilvántartásunk szerint 998 fő egyéni védőfelszerelést, szájmaszkot gyártat és a lakóhelyére kiszállítja. A mai napon délutánjára a lakosság 59,31% fog szájmaszkkal rendelkezni, a jelenlegi ütemmel számolva a hét végére mindenkihez eljuttatjuk a szájmaszkokat. Külön is köszönöm Schmerl Éva (Smeca varróbirodalom) segítségét, aki megvarrja a szájmaszkokat. A képen az Önkormányzat munkatársai készítik elő a mai csomagokat.

Köszönöm a háttérben dolgozói minden kollégám munkáját, Alpolgármester Úr és képviselőtársaim támogatását, segítségét és kérem további erőfeszítéseiket is abban, hogy Bakonysárkányon a körülményekhez képest zavartalan ellátást biztosíthassunk a lakóknak.

Végül pedig, tájékozatom Önöket arról, hogy napi kapcsolatban vagyunk, hathatós segítséget nyújt Nekünk és teljes erejéből támogat bennünket képviselő asszonyunk Czunyiné dr. Bertalan Judit Neki is köszönöm a Bakonysárkányiak nevében a segítséget.

A védekezés elején tartunk, kérem további segítségüket, és pozitív, toleráns hozzáállásukat, hogy átvészelhessük ezeket a nehéz időket.

Vigyázzunk egymásra! Hiteles helyi tájékoztatások a postaládájába éreznek, de figyelje az MTV híradóját, vagy hívjon bennünket +36 34 377-077. Internet kapcsolat esetén olvassa híreinket http://www.bakonysarkany.hu/https://www.facebook.com/Bakonysarkany/

Tisztelettel       Ősz Ferenc sk. polgármester                  

Share This