Bakonysárkány Község

„A falut hősi események tanújeleként az őseink Sárkánynak hívták…”

Áldott Húsvéti Ünnepeket Kívánok Önöknek!

2020. ápr. 9.

Kedves Bakonysárkányi lakosok,

Kérem és kívánom Önöknek, hogy a Húsvéti ünnepeket szeretetben, szűk családi körben töltsék el az idei évben, lelkükben megújulva, Húsvét legfontosabb üzenetét befogadva teljenek napjaik!

Sajnos egyre aggasztóbb hírek érkeznek a járvány terjedésével kapcsolatosan, aggódva olvasom környékbeli kollégáim híreit, imádkozom a betegekért, és jobbulást kívánok nekik!

Kérem Önöket, hogy településünket csak a legszükségesebb esetben hagyják el, utazás esetén fokozottan vigyázzanak egészségükre, kerüljék a tömeget és tartsanak biztonságos távolságot más emberektől. Az időjárás kedvező mégis kifejezetten kérjük, hogy kerüljék a tömegeket is vonzó kirándulóhelyeket, a környékbeli kisvárosok parkjait, tópartjait, tereit!

A településünkön folytatott szabadidős tevékenységek esetén is tartsák be a szükséges távolságot más háztartásban élő családok tagjaitól, ne használják a közterületen, vagy magánterületen lévő játszótéri játékokat, arra ne engedjék fel gyermekeiket! Kérjük, hogy a gyerekek csak saját udvari játékaikat használják, sajnos most korlátozni kell a kapcsolatokat a barátokkal tudom, hogy ezt milyen nehéz elmagyarázni a gyerekeknek!

Jó egészséget kívánok Önöknek, vigyázzanak magukra és egymásra!

Bakonysárkány Községi Önkormányzat nevében is
ÁLDOTT HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK ÖNÖKNEK!

Vigyázzunk egymásra! Hiteles helyi tájékoztatások a postaládájába éreznek, de figyelje az MTV híradóját, vagy hívjon bennünket +36 34 377-077. Internet kapcsolat esetén olvassa híreinket http://www.bakonysarkany.hu/https://www.facebook.com/Bakonysarkany/
Tisztelettel Ősz Ferenc sk. polgármester Bakonysárkány, 2020. 04. 09.

Share This