Bakonysárkány Község

„A falut hősi események tanújeleként az őseink Sárkánynak hívták…”

GÁZÓRA LEOLVASÁS BAKONYSÁRKÁNYON!

2020. máj. 15.

Kedves Bakonysárkányiak!

A járvány miatt településünkön az alábbiak szerint módosul a gázóra leolvasás menete.

„Tisztelt Ügyfelünk!

Az NKM Észak-Dél Földgázhálózati Zrt. megbízásából a DL Kft. évente leolvassa a fogyasztásmérő berendezéseket. A COVID-19 (koronavírus) járvány miatt a fogyasztásmérők személyes, helyszíni leolvasása felfüggesztésre került a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal H944/2020 számú határozata által. A fent leírtak miatt kérjük, hogy GÁZ fogyasztásmérő berendezések mérőállásának bediktálása céljából lépjen kapcsolatba munkatársunkkal 2020. május 12 és 2020. május 19 között a következő email címen vagy telefonszámon, hogy az éves elszámoló számlája a tényleges fogyasztás alapján kerüljön kiállításra: bakonysarkany.gazora@freemail.hu vagy 06-20/745-5405 (SMS). MMS-t kérjük ne küldjön.

Kérjük Önt,hogy május 12-től május 14-ig csak email-ben vagy sms-ben keressék a leolvasót. Aki hívni szeretné az kérjük május 15 után tegye.

Határidő: 2020. május 19 (kedd) 17 óra

A leolvasónak az egyértelmű beazonosításhoz a mérőálláson kívül szüksége van:

– fogyasztó neve

– fogyasztó címe

– a mérő gyári számának utolsó 4 számjegye A DL Kft. munkatársai kizárólag a mérőállás adatokat kérik, semmilyen ki- és befizetéssel járó tevékenységet nem végeznek! Tisztelettel: a DL Kft. leolvasó munkatársa.”

Vigyázzunk egymásra! Hiteles helyi tájékoztatások a postaládájába éreznek, de figyelje az MTV híradóját, vagy hívjon bennünket +36 34 377-077. Internet kapcsolat esetén olvassa híreinket http://www.bakonysarkany.hu/https://www.facebook.com/Bakonysarkany/

Tisztelettel       Ősz Ferenc sk. polgármester                                                 Bakonysárkány, 2020. 05. 14.

Share This