Bakonysárkány Község

„A falut hősi események tanújeleként az őseink Sárkánynak hívták…”

Újraindult a házhoz menő lomtalanítás!

2020. jún. 10.

Kedves Bakonysárkányi lakosok, újra lehet házhoz menő lomtalanítást kérni a Vertikál Nonprofit Zrt-től. A szemétszállítási szolgáltatást Bakonysárkányon az Oroszlányi Környezetgazdálkodási Nonprofit Zrt. Bakonyszombathely telephelye biztosítja. Hulladékok helyszíni elszállítását egyeztetett időpontban végzik, telephelyük és elérhetőségük: Bakonyszombathely Angella Major +36 34 359 355, E-mailen: bakonyalja@oroszlany.hu!

Ki igényelheti a lomtalanítást? Minden Bakonysárkányi ingatlantulajdonos, aki a közszolgáltatást igénybe veszi, azaz szemétdíjat fizet és nincs hátraléka.

Mennyit kell érte fizetni? A lomtalanítás évente egy alkalommal ingyenes!

Kinek kell jelezni, telefonálni, ha szeretné igénybe venni?

Bakonyszombathely fióktelep, Angella Major +36 34 359 355, E-mailen: bakonyalja@oroszlany.hu!

Milyen jellegű hulladék kerül elszállításra? Minden, ami nem a heti kommunális hulladék körébe tartozik, pl. darabos bútor, szőnyeg, ruha stb. az apró darabokat zsákba, vagy kötegelve helyezzék ki. Nem tartozik bele azt építési, bontási hulladék, veszélyes hulladékok. Szállítás előtt egyeztetés szükséges!

Hogyan és mibe kell kihelyezni a hulladékot? A nagyobb darabokat egybe kitéve, az apró darabokat zsákba, vagy kötegelve. A lomot a megbeszélt napon, reggel 6 óráig az ingatlanon, vagy az ingatlan előtt megközelíthető, könnyen hozzáférhető helyen kell elhelyezni. Szállítás előtt egyeztetés szükséges!

Vigyázzunk egymásra! Hiteles helyi tájékoztatások a postaládájába éreznek, de figyelje az hirdető tábláinkat, vagy hívjon bennünket +36 34 377-077. Internet kapcsolat esetén olvassa híreinket http://www.bakonysarkany.hu/https://www.facebook.com/Bakonysarkany/

Tisztelettel       Ősz Ferenc sk. polgármester                         Bakonysárkány, 2020. 06. 12.

Share This