Bakonysárkány Község

„A falut hősi események tanújeleként az őseink Sárkánynak hívták…”

Újabb alapoktatást érintő fejlesztés Bakonysárkányon!

2020. jún. 17.

Bakonysárkány is szerepel a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program III. ütemének keretében megvalósuló tornaterem-beruházások listáján. A Kormány 1306/2020. (VI. 12.) Korm. határozata értelmében az idei év végéig előkészítik a településünkön tervezett programszerű kormányzati magasépítési beruházást. A rendelet szerint a Bakonysárkányi Fekete István Általános Iskola Tornaszobát kap, melyet a felsős iskola udvarán, önkormányzati területen építenek fel. A beruházással nagymértékben javulnak a testnevelés oktatás tárgyi feltételei falunkban.
(A tornaszoba jellemzője: 12×24 méter – elsődlegesen átmozgatási, testnevelési funkcióval, 220 fő gyereklétszám alatti iskolák számára jelenthet megoldást a mindennapos testnevelésre.)

Vigyázzunk egymásra! Hiteles helyi tájékoztatások a postaládájába éreznek, de figyelje az hirdető tábláinkat, vagy hívjon bennünket +36 34 377-077. Internet kapcsolat esetén olvassa híreinket http://www.bakonysarkany.hu/https://www.facebook.com/Bakonysarkany/
Tisztelettel Ősz Ferenc sk. polgármester Bakonysárkány, 2020. 06. 16.

Share This