Bakonysárkány Község

„A falut hősi események tanújeleként az őseink Sárkánynak hívták…”

BALLAGÁS AZ ÓVODÁBAN

2020. júl. 9.

               2020. június 12-én 12 kisgyermek ballagott el az óvodából.

               Ezen a szép péntek délelőtti napon csak a nagycsoportosok mentek óvodába, ahol játszottak, énekeltek és táncoltak. Kicsit készülve az aznap délutáni ballagásra. 

               Az idei ballagás egy kicsit másként zajlott, mint az eddigiek. A gyermekeken, szülőkön és az óvó néniken kívül nem vehetett részt senki más a ballagáson, ezért elég családias és meghitt légkör alakult ki. Az elmúlt három év fényképei, amelyek a gyerekeke ovis időszakában történteket mutatták be, mindenki arcára mosolyt varázsolt. Az óvó nénik és dadus nénik igazán megható verssel búcsúztatták a gyerekeket. A ballagók táncoltak, énekeltek majd átvették a búcsú ajándékukat, amely 2 olyan munkafüzetet tartalmazott, amelyeket  majd később az iskolában is használni tudnak. Az óvó nénik meglepetéssel is készültek, méghozzá egy kirándulással. A Szülői Munkaközösségnek köszönhetően június 22-én a ballagók ellátogattak a Győri Állatkertbe, majd a Pannonhalmi Bencés Apátságban is körül nézhettek. Természetesen a fagyi sem maradhatott ki!

  A szülők nevében ismételten nagyon köszönjük, hogy ebben a helyzetben igazán szép és megható ballagást tudtatok szervezni. Nagyon köszönjük a kirándulást, amely minden nagycsoportos kisgyermeknek igazán szép élmény volt.

  További sikeres és kitartó munkát kívánunk!

Share This