Bakonysárkány Község

„A falut hősi események tanújeleként az őseink Sárkánynak hívták…”

POLGÁRŐR HÍREK

2020. okt. 21.

Szeptemberben elkezdődött a tanév. Polgárőreink az előző évek hagyományát követve idén is vállalták az „iskolaposztos” szolgálatot. Reggelente 7-8 óra és délután fél 4-fél 5 között ügyeltek a diákok biztonságos közlekedésére. Köszönet a munkájukért Kőfaragó Jani bácsinak, Pekács Istvánnak és Körmendi József alelnöknek.

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség szeptember 12-én Csépen tartotta őszi közgyűlését. Kun Csaba elnök úr munkánk elismeréseként 2db teleszkópos, szuperjárgányt adományozott egyesületünknek. A bicót elsőnek Jani bácsi vette birtokba és próbálta ki. Köszönet az ajándékért a KEMPSZ- nek!

Egyesületünk 15 éve alakult. Alapító tagjaink közül sajnos már többen nincsenek közöttünk: elhunytak vagy kiléptek csapatunkból. Vannak azonban 11-en, akik ma is aktív és szorgalmas tagjai egyesületünknek. Az ő kitartó és eredményes munkájukat jutalmaztuk a szeptember 19-én tartott rendkívüli összejövetelünkön. Munkájuk elismeréseként Emléklapot és kitűzőt kaptak: Kecskés Gábor elnök, Körmendi József alelnök, Juhász Edit gazdasági vezető, Heller Attila, Heller Szilárd, Vinkovits László, Horváth József, Zsivanov Gábor, Ősz Ferenc, Kőfaragó János László, Pekács István.                                                            

Köszönjük szépen a munkátokat!                                                                                                  

/ A képeken nem szereplő polgárőrök egyéb elfoglaltságuk miatt nem tudtak részt venni az összejövetelen, de a jutalmat utólag megkapták./                                                                      

Bakonysárkány Község Polgárőr Egyesület

Share This