Bakonysárkány Község

„A falut hősi események tanújeleként az őseink Sárkánynak hívták…”

Bakonysárkány Településszonda online kérdőív

2022. máj. 17.

Tisztelt Bakonysárkányi Polgár!

Kérjük, hogy a Településszonda kérdőív kitöltésével ön is kapcsolódjon be Bakonysárkány jövőjének tervezésébe.

A Településszonda kérdőív elérhetősége:

https://tinyurl.com/digitalisfalukerdoiv

2021-ben az országban öt település nyerte el Az Év Digitális Faluja címet. Településünk nemcsak a cím büszke viselésére kapott jogot, de lehetőséget kaptunk arra is, hogy a Digitális Falu Program keretében nagy értékű szakértői támogatással, de saját, közösségi erőforrásainkra építve folytassuk a falu jövőjének tervezését.

A Településszonda projekt Bakonysárkány Község Önkormányzata, a Digitális Jólét Nonprofit Kft., illetve a megvalósító HROD Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ stratégiai együttműködéseként készül el.

A Településszonda a település számára készített, a helyi lakosság életminőségének javítását, a településvezetés és a települési szervezetek munkáját segítő stratégiai fejlesztési dokumentumcsomag. A Településszonda keretében felmérjük a település erőforrásait, felhasználásuk hatékonyságát, a lakosság, vállalkozóink, intézményeink, közösségeink meglátásait és szándékait, majd azokra építve készítjük el Bakonysárkány jövőtervét. A munka egyik fontos célja, hogy a cselekvési lehetőségekhez kiaknázható pénzügyi forrásokat is rendeljen.

A tervezés nélkülözhetetlen része a leginkább érintettek, vagyis az itt élők, dolgozók, a jövőjüket a településen tervező családok, polgárok véleményének megismerése. A Településszonda online kérdőív a település jóléte, fejlesztése iránt elkötelezett helyi közösség tagjainak helyzetértékelését, szándékait, javaslatait segít felmérni, összegezni.

Kérjük, az online kérdőív kitöltésével Ön is járuljon hozzá a közös munkához.

A kérdőív névtelen, nem tartalmaz a kitöltő személyének azonosítására alkalmas adatokat. Kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe.

Segítő közreműködését előre köszönjük!

Ősz Ferenc
polgármester
Ditzendy Károly Arisztid
igazgató, HROD
Share This