Bakonysárkány Község

„A falut hősi események tanújeleként az őseink Sárkánynak hívták…”

Tájékoztatás zöldhulladék gyűjtésére alkalmas zsákok kiosztásáról

2023. márc. 29.

A Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesítette hivatalunkat, hogy a Társaság által díjmenetesen biztosított zöldhulladék gyűjtésére alkalmas zsákok kiosztására az alábbi időpontokban kerül sor:

2023. Április 1-től minden munkanap 8:00 – 12:00 óra

Az átvétel helye:

Bakonysárkány Községi Önkormányzat

A KDVH munkatársai minden közszolgáltatással rendelkező lakos számára 4 db zöldhulladék gyűjtésére alkalmas zsákot biztosítanak ingyenesen.

Amennyiben az ingyenesen biztosított zsák kevés, a szolgáltatónál lehetőség van további zsákok vásárlására 390,-Ft/db áron.

Komposztálható hulladékok gyűjtése

A levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket Társaságunk megfelelő teherbírású, VERTIKÁL emblémával ellátott BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ zsákban (1 db zsák max. 25 kg), illetve maximum 70 cm hosszú, és 50 cm átmérőjű kötegekben összekötve alkalmanként maximum 0,5 m3 mennyiségben szállítja el az ingatlan elől. A nem megfelelő méretű és mennyiségű, rendezetlenül kihelyezett ágnyesedéket társaságunk dolgozói nem fogják elszállítani! A VERTIKÁL emblémával ellátott, biológiailag lebomló zsákok (gyűjtési alkalmanként 1 db) átvétele a helyi ügyfélszolgálatokon történik.

FONTOS: Kérjük, a komposztálható hulladékot úgy helyezze ki, hogy az a közterületet ne szennyezze! A zsákban kihelyezett zöldhulladék közé kommunális hulladék NEM kerülhet.

Társaságunk az elmúlt évhez hasonlóan 2023-ben is térítésmentesen végzi a háztartásonkénti szelektív hulladékgyűjtést. Havonta két alkalommal lehetősége van az újrahasznosítható, illetve egy alkalommal a komposztálható hulladék elszállíttatására az előre meghirdetett (a hátoldalon feltüntetett) szállítási napokon.

További információ:

 E-mail: ugyfelszolgalat@vertikalzrt.hu

 Telefonszám: 22/576-070

Honlap: www.vertikalzrt.hu

Share This