Bakonysárkány Község

„A falut hősi események tanújeleként az őseink Sárkánynak hívták…”

Bakonysárkányi oltópont

2021. márc. 12.

Kedves Bakonysárkányiak!

A Bakonysárkányi oltóponton végzett munkát ellenőrizte a Kormánymegbízott Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott úr személyesen látogatta meg falunk oltópontját, ahol Dr. Udvardy Erzsébet háziorvosunk második körös oltásokat adott be a falu lakóinak.

A doktornő örömmel újságolta, hogy a falu lakosságának több mint 25%-a már felvette az oltást, az oltási tervnek megfelelően!

Több vakcinával oltatnak Bakonysárkányon, minden lakos szabadon dönthet arról, hogy melyiket választja! A mai napon az AstraZeneca védőoltását vették fel az oltakozók, de jutott településünkre kínai és orosz vakcina is. A legtöbb 80 év feletti lakosunkat Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine-val oltották a Komáromi oltóponton, sokan közülük már a második oltást is felvehették, az idős lakosaink oltópontra szállításában helyi önkéntesek és az Önkormányzat falugondnoka is részt vett.

Aki nem tette eddig, kérjük, hogy regisztráljon online, vagy levélben, minden oltakozásra jelentkező sorra kerül!

Kérjük, legyenek türelmesek az egészségügyi dolgozókkal megfeszített munkatempóban dolgoznak értünk!   

Köszönjük dr. Udvardy Erzsébet munkáját, hogy a falu lakóinak több mint 25%-a már védettséget élvez a vírussal szemben!

Vigyázzunk egymásra! Hiteles helyi tájékoztatások a postaládájába éreznek, de figyelje az MTV híradóját, vagy hívjon bennünket 377-077. Internet kapcsolat esetén olvassa híreinket http://www.bakonysarkany.hu/https://www.facebook.com/Bakonysarkany/

Tisztelettel       Ősz Ferenc polgármester                                                      Bakonysárkány, 2021. 03. 12.

Share This